5 Serveis les 24 hores

365 dies a l’any

SERVEIS A PARTICULARS

SERVEIS 24H – 365 DIES A L’ ANY

24 hores al dia, 365 dies a l’any

Contacti amb nosaltres

Si necessita una solució d’assistència sanitària personalitzada confï en nosaltres. Som absolutament flexibles i ens adaptem a les necessitats de cada persona o familia per a oferir una assistència personalitzada. Serveis garantitzats sense Cuota Inicial.

SOLUCIONS D’ASSISTÈNCIA SANITÀRIA PER A LES FAMÍLIES

Serveis

Servei d’Auxiliar Geriatria

Servei Cuidadors/es 24h

Servei de Cangurs de 0 fins 12 anys

Servei Tècniques d’Infermeria

Servei Fisioteràpia Geriàtrica al Domicili

Servei d’Ortopèdia Geriàtrica

Servei Dietista i Nutricionista

Si necessita una solució d’assistència sanitària personalitzada confïi en nosaltres

Servei d’Auxiliar Geriatria

5 Serveis ofereix el suport que la gent gran necessita, en relació a:

 • Alimentació: Tenim en compte els gustos, respectem els hàbits i seguim les dietes especials. Anem a comprar o acompanyem a fer la compra. Cuinem com més els agrada i si és necessari els ajudem a l’hora de menjar.
 • Higiene i mobilització: Realitzem la higiene personal seguint els hàbits de la persona i respectant al màxim la seva intimitat. També ens fem càrrec de les mobilitzacions i animem a les persones a valdre’s per si mateixes, sempre que es pugui.
 • Cures i medicació: Preparem i administrem els medicaments amb el degut consentiment. Realitzem cures amb personal capacitat. Acompanyem a la persona a l’ambulatori o bé s’està al domicili quan hi ve el personal mèdic i traslladem la informació als familiars o responsables.
 • Tasques de la llar: Realitzem les tasques de la llar que tenen a veure amb l’entorn de la persona i que s’han pactat d’un inici respectant les costums i utilitzant els productes adients. També mirem si és possible compartir alguna tasca amb la persona.
 • Companyia: Dediquem temps a conèixer a la persona i busquem la forma de fer activitats de lleure conjunta.

Servei de Cangurs de 0 fins 12 anys

Els infants necessiten cangurs amb experiència, que siguin persones afectuoses, creatives i amb una gran capacitat empàtica per a fer més amenes tant les seves hores d’estudi com les d’esbarjo.

Els pares i mares busquen persones de màxima confiança per tenir cura dels seus fills i filles. Nosaltres tenim els i les professionals amb totes les aptituds que ells exigeixen.

Cada casa és un món i per això els proporcionem el o la cangur amb el perfil que s’adapta més a vostès, pel correcte seguiment de les normes de cada família.

Els infants necessiten una constant i correcta dedicació per ajudar-los en el desenvolupament del seu creixement.

Oferim els nostres serveis de cangur per a nens/es de 0 a 6 anys (trasllats a l’escola, activitats psicomotrius, jocs, cançons …) i de 6 a 12 anys (jocs educatius, trasllats a l’escola, suport en els deures …) a:

 • Domicilis
 • Escoles
 • Hotels
 • Hospitals
 • Esdeveniments
 • Segones residències

A 5 Serveis, juntament amb Mútua Asepeyo, hem preparat un Protocol Intern que hem lliurat a tot el nostre personal, perquè tant el personal com vostès puguin accedir i seguir totes les mesures recomanades per evitar el Covid-19.

Servei Cuidadors/es 24h

5 Serveis proporciona cuidadors/es les 24h. Un perfil no titulat però amb molta experiència que pot conviure les 24h amb el/la pacient en el mateix domicili durant la setmana, caps de setmana o bé fent un horari concret, sempre segons les necessitats.

Creiem que és molt important que l’usuari/a pugui continuar gaudint del seu entorn i dels seus records el màxim de temps possible.

Les responsabilitats del personal son les següents:

 • Necessitats personals: El personal s’encarrega de les tasques personals i diàries com la higiene, mobilitzacions, acompanyament a perruqueria, podòlegs, gestions personals a bancs, etc. Sempre amb autorització expressa del familiar de referència.
 • Tasques al domicili: Els nostre personal s’encarrega de la neteja diària i fons de totes les estàncies, compres, recollida de medicació, rentadores, etc.
 • Motivació: Segons les necessitats i autonomia del pacient el nostre personal s’encarrega d’activitats com sortir a passejar, xerrades sobre temes d’interès pel pacient, jocs, música, etc.

Servei Fisioteràpia Geriàtrica a Domicili


La fisioteràpia té com a finalitat millorar, restablir o mantenir el funcionament vital de el cos abans, durant i després d’una malaltia o lesió.
 
El paper de l’estudiant o fisioterapeuta és fonamental per ajudar a l’o la pacient a millorar les possibles disfuncions que es puguin presentar. A més servirà per ensenyar, guiar i educar els o les pacients i els seus familiars per poder portar un estil de vida sa i actiu.
 
Ens basem en tractaments el més actius possibles per incentivar l’autonomia d’usuaris i usuàries després qualsevol tipus de patologia. Tot i així si es requereix de teràpies passives les quals també seran proporcionades amb la major professionalitat possible.
 
Quan el nostre equip d’especialistes detecta una disfunció o alteració en l’organisme, usen els mètodes més efectius segons l’evidència per resoldre o atenuar en la mesura del possible aquests símptomes que dificulten tenir un nivell adequat de salut.
 
Aquest treball es pot aplicar a nivell de l’aparell locomotor (músculs, ossos, articulacions …), a nivell de sistema nerviós i fins i tot a nivell de sistema cardiorespiratori.
 
“Si la medicina és la ciència que dóna anys a la vida, la fisioteràpia és la ciència que dóna vida als anys”

Servei Tècniques d’Infermeria

L’equip d’infermers i infermeres de 5Serveis us ajudarà en tot tipus tècniques d’infermeria, realitzant tot tipus de cures:

 • Injectables
 • Cures
 • Tractaments d’úlceres i escares.
 • Canvis de sondes
 • Alimentació per sondes nasogàstriques, etc.

Servei Dietista Nutricionista

De la mà del Dietista-nutricionista Ricard Carreras (CAT1591) el qual col·labora en el nostre blog, oferim consulta d’assessorament nutricional. Aquest servei comptarà amb:

1- Suport a les cuidadores i cuidadors per oferir a l’usuari /a un estat nutricional el més saludable possible:

Volem oferir tot el que estigui al nostre abast per poder oferir el millor servei i cura a les persones dependents. Per això, la comunicació entre cuidadors/es i nutricionista, serà clau per detectar i solucionar qualsevol irregularitat en l’estat nutricional.

2- Assessorament nutricional per a l’usuari dependent:

En cas que l’usuari/a necessiti més atenció personalitzada, oferim la possibilitat de concertar una consulta i seguiment amb el nutricionista, per abordar la situació nutricional de forma més individualitzada i posant atenció a les necessitats específiques de cada persona.

3 – Consulta de nutrició per als nostres clients:

Ja que saber alimentar-se és essencial per portar un estil de vida saludable, oferim als clients que han confiat en nosaltres per tenir cura dels seus familiars, la possibilitat de realitzar un assessorament nutricional amb el nutricionista amb un descompte especial. No volem excuses per no cuidar-se!

Servicio de Ortopèdia Geriàtrica a Casa


Ortorent, nou col·laborador per al lloguer de productes de suport per a gent gran i amb graus de dependència.

Aquest 2021 hem signat un conveni de col·laboració amb Ortorent, una empresa que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant el consell ortopèdic i oferint productes de suport en el format de lloguer amb opció de compra.

Aquesta nova col·laboració ens permetrà ampliar els nostres serveis als usuaris que ja atén Ortorent i oferir als nostres usuaris productes de suport a lloguer, disminuint les despeses inicials de la inversió que suposa fer accessible la llar.

En conclusió, seguim avançant en l’objectiu d’oferir als el màxim de persones solucions per a una vida independent.
De la mà d’Ortorent som conscients de la importància de mantenir les persones dins del seu entorn.

Oferim un acompanyament i una valoració funcional mitjançant un terapeuta ocupacional.

Es realitza un diagnòstic de la nova situació de la persona dins de la seva llar, adaptant per millorar la seva autonomia i a les seves necessitats i no sent una barrera a la seva vida independent.

• Orientació i assessorament post alta hospitalària.

• Valoració de les necessitats funcionales per a facilitar la vida diaria.

• Rehabilitació y estimulació en la llar.

5 SERVEIS LES 24 HORES / 365 DIES

Mai se sap quan podeu necessitar assistència

Oferim màxima flexibilitat i serveis a mida

Díptic

Descarregui el díptic sobre el Servei de Cangurs

Folletó

Descarregui el catàleg de Productes d’Ortopèdia Geriàtrica

Folletó

Descarregui el catàleg de 5 Serveis Assistència Sanitària a Domicili 24h

UN EQUIP PROFESSIONAL I HUMÀ

Servei 24h / 365 dies a l’any

5Serveis-24h

5 Serveis és una empresa amb més de 25 anys d’experiència oferint serveis sanitaris a domicili per a les persones i les famílies, les 24 hores del dia, els 365 dies l’any.

Beneficis per al personal:

Afavorir el desenvolupament personal i professional.

Major satisfacció laboral.

Major benestar personal.

Major motivació.

Reducció de l’estrès.

Augment de la tranquil·litat.

Millor equilibri personal.

Millor salut.

ELS PODEM AJUDAR ON ENS NECESSITI

Contacti amb nosaltres

Si necessita a una solució d’assistència sanitària personalitzada confïi en nosaltres

Scroll to Top