Servei Fisioterapia Geriàtrica i Neurològica a Domicili

Servicio de Fisioterapia a Domicilio 5Serveis

Nou Servei Fisioterapeuta Geriàtric i Neurològic a Domicili

A 5 Serveis, tenim noves i bones notícies que donar-vos i és que amb la incorporació d’Oriol Vila, Fisioterapeuta Geriàtric i Neurològic (Núm Col. 15069), el qual ja porta un temps col·laborant en el blog amb nosaltres, oferirem a partir d’ara el servei de fisioteràpia a domicili.

Igualment, de forma mensual ens aportarà els seus coneixements i consells per elaborar exercicis especialitzats per a les malalties més comuns i en general per a la cura de la gent gran a casa.

Pots consultar el nostre al nostre al Blog a la secció de l’Oriol Vila: “Fisioteràpia Geriàtrica a Domicili”

Com dóna suport el nostre Fisioterapeuta, als usuaris/es de 5 Serveis?

1- Dóna suport amb informació als/les cuidadors/es de l’equip, per poder oferir als/les usuaris/es un estat físic el més saludable possible al seu domicili:

A 5 serveis volem oferir tot el que estigui al nostre abast per poder oferir el millor servei i cura de les persones dependents.

Per això, la comunicació entre cuidadors/es i el fisioterapeuta, serà clau per detectar i solucionar qualsevol tipus de lesió o fatiga corporal.

2 -Visitant a l’usuari/a en el seu propi domicili:

El nostre fisioterapeuta detectarà una disfunció o alteració en l’organisme. Seguidament, aplicarà els mètodes més efectius segons l’evidència per resoldre o atenuar en la mesura del possible, aquests símptomes que dificulten tenir un nivell adequat de salut.

Oferim a tots els nostres clients, una visita de Fisioteràpia gratuïta presencial o via trucada de vídeo, sense compromís, per valorar l’estat de salut i poder recomanar que vies de millora hi ha per a cada usuari / a.

3 – Assessorarà directament via consulta Fisioterapèutica als membres de la família de l’usuari/a.

Ja que fer exercici és essencial per portar un estil de vida saludable, en 5 serveis oferim, als clients que han confiat en nosaltres per tenir cura dels seus familiars, la possibilitat de realitzar sessions de fisioteràpia amb un descompte especial. No volem excuses per no cuidar-se!

Com posar-se en contacte?

Pots sol·licitar una visita al teu domicili o una trucada de video trucada via e-mail: oriolvila@5serveis.com

Oriol Vila (Núm Col. 15069)

Fisioterapeuta Col·laborador a 5 Serveis

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top