Preguntas Frecuentes

FAQS 5 Serveis

EQUIP DE PROFESSIONALS A DOMICILI

Qui som?

5 Serveis és una empresa (des del 1994) amb més de 25 anys d’experiència ,oferint serveis sanitaris a domicili per a les persones i les famílies, 24 hores del dia, els 365 dies l’any.

Els nostres serveis són absolutament flexibles i s’adapten a les necessitats de cada persona o de cada família per oferir assistència personalitzada

Assistència sanitària personalitzada

A TOT TIPUS DE PERSONES

Nadons, nens i nenes, persones malaltes, persones de la tercera edat, etc.

EN TOT MOMENT

Cobrim serveis per hores, dies i/o nits o durant mesos.

A QUALSEVOL LLOC

Domicilis, Hospitals, Hotels, Segones Residències, etc.

24 hores al dia, 365 dies a l’any

Equip professional i humà

Tenir cura d’un familiar malalt no és una tasca gens fàcil. Tots i totes necessitem consell i suport quan ens trobem en aquesta situació. Trobar personal titulat i de confiança per atendre degudament a qui estimem pot convertir-se en una feina complicada.

Només una empresa com 5 Serveis amb una llarga experiència i una clara vocació de servei, pot garantir la professionalitat i eficiència que vostè necessita per poder marxar de casa amb absoluta tranquil·litat.

5 Serveis treballa per aconseguir que les persones tinguin una millor qualitat de vida, proporcionant una dedicació humana i professional. Per això, el nostre equip es caracteritza per la seva professionalitat i una excel·lent formació.

Som professionals a qui, per damunt de tot, ens agrada treballar amb persones i per a les persones. Seleccionem personal especialitzat, amb bones aptituds i actituds, amb serietat i responsabilitat, amb experiència prèvia comprovada i amb referències

Missió

Fomentar la conciliació de vida personal, familiar i laboral mitjançant l’oferta dels millors serveis assistencials al major nombre de clients i clientes, i contribuir a la cobertura de necessitats socials bàsiques.

Visió

Empresa de serveis assistencials líder en el mercat català i amb generació d’ocupació.

Valors

CONFIANÇA

Treballem per oferir un assessorament i serveis de confiança.

COMPROMÍS

Tenim cura dels nostres clients i dels compromisos acordats.

VOCACIÓ

Som professionals que ens agrada treballar amb persones i per a les persones.

ADAPTACIÓ

Els nostres serveis són absolutament flexibles i s’adapten a les necessitats de cada persona.

QUALITAT

Oferim serveis d’alta qualitat.

POLÍTICA DE QUALITAT DE 5 SERVEIS

Un equip professional i humà amb la confiança que vostè vol

Descarrega la nostra política de qualitat fent clic

Donem assistència a nadons, nens, persones de la 3a edat, malalts i persones dependents

ESTEM AL VOSTRE COSTAT PER AJUDAR-VOS

Què fem?

GENT GRAN

Oferim el suport que la gent gran necessita: fem companyia, ens encarreguem de la seva alimentació, de les necessitats d’higiene i mobilització, ens fem càrrec de les cures i la medicació, realitzem tasques de la llar i cuidem les relacions interpersonals.

PERSONES DEPENDENTS

Atenem a persones en processos postoperatoris, durant períodes de convalescència o que hagin patit un accident.

També ens en cuidem de persones amb discapacitats físiques (persones enllitades, etc.) o psíquiques (Alzheimer, Parkinson, etc).

INFANTS

Amb els serveis de puericultura atenem als seus fills i/o les seves filles des que neixen, oferint-los ajuda en qualsevol situació que es pugui presentar, fins que creixen, a través dels serveis de cangurs.

Contacte con 5 Serveis Asistencia Sanitaria a Domicilio

LE PODEMOS AYUDAR DONDE NOS NECESITE

Contacte con nosotros

Si necesita una solución de asistencia sanitaria personalizada confie en nosotros. Somos absolutamente flexibles y nos adaptamos a las necesidades de cada persona o familia para ofrecer una asistencia personalizada

Scroll to Top