Propostes Alimentàries 5 Serveis – Febrer 2020

PROPOSTES ALIMENTÀRIES 5 Serveis pel Febrer 2020:

A 5 Serveis, volem ajudar i compartir amb els nostres pacients i els seus familiars, les següents propostes alimentàries per aquest mes de Febrer 2020.

Una gran varietat de menús que s’adaptin a les diferents necessitats d’alimentació i patologies, començant sempre en primer lloc en un Menú Basal que podreu trobar en el menú de més a dalt.

Alimentació per a malalts:

Les famílies, són un dels pilars fonamentals en l’atenció als malalts en fase avançada, terminal i ho són les principals cuidadores, quan el malalt es troba a casa, que afronten els problemes de la cura diària d’una persona que es troba malalta o al final de la seva vida.

L’alimentació té un important valor personal, social, cultural i és un símbol de plaer, salut en la nostra cultura. És per això, que l’alimentació de la persona malalta, és una de les principals preocupacions de la família.

Cal recordar que, quan una persona es troba a les últimes setmanes o dies de vida, l’alimentació no és una prioritat terapèutica i la pèrdua de gana pot esdevindré una manifestació del progrés de la malaltia.

Per més informació sobre l’alimentació per a malalts, consulteu la web Gentcat.cat on parlen de la convivència entre malalts i famílies / cuidadors.

Alimentació per a Gent Gran:

La majoria de persones grans, gasten menys energia que les joves o adultes, és per això que cal que mengin de tot, encara que ho facin en menys quantitat. És molt important que la seva alimentació sigui equilibrada, variada, suficient i adaptada a les característiques fisiològiques de la persona.

Les persones grans. formen un col·lectiu especialment vulnerable a la desnutrició. És molt important prevenir-la o tractar-la ben aviat. Un factor primordial és el manteniment del pes corporal; les variacions de pes poden ser un senyal de malnutrició.

Per més informació sobre l’alimentació per la gent gran consulteu la web Gentcat.cat on parlen de vida saludable i alimentació.

Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Carn
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Gluten
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Lactosa
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Ou
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Tomàquet
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense fructosa i sorbitol
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense lactosa, sense ou, sense fruits secs
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense peix ni marisc
Propostes Alimentàries 5 Serveis: Menú sense Porc

Gràcies per haber llegit: Propostes Alimentàries Febrer 2020. Si està més interessat pot seguir la resta dels nostres continguts en el nostre Blog 5 Serveis, fent clic aquí o veure les propostes per març , que penjarem properament.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top