Gràcies

Gràcies a tothom que forma part de 5 Serveis

Referent a tot el que està passant últimament amb el coronavirus, estic reflexionant sobre l’equip i clients que tenim.

El motiu d’aquest video, és per donar les gràcies a tots/es els professionals fixes, cuidadors/es, personal de la neteja que segueixen treballant per molts dels nostres clients, molt gent gran que ho necessiten. Aquest tipos de feina no es pot fer amb tele-assistència, es requereix de la presència del professional.

A totes aquestes persones, els hi volem donar les gràcies. Dia a dia surten al carrer, compleixen amb la seva feina i no poden estar amb les seves families. Fins ara, potser no ho haviem valorat tant però, ara amb la situació actual, ens fa adonar que ho em d’agraïr molt.

Donem les gràcies també als usuaris i a les seves families, que ajuden al personal de 5 Serveis a desenvolupar la seva feina a dins les seves cases, sobretot el personal fixe que ha de viure dins la casa dels usuaris que més ho necessiten. Us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració.

Voldria que recordessim el lema de 5 Serveis:

Treballem per a les persones i amb les persones. On no arriba la família, hi arribem nosaltres.

També voldria donar les gràcies a les noies del despatx: Emma, Carmen, Silvia, Anna, Maribel, Inma… totes elles, no han dubtat ni un moment en fer tota la feina des de la seva pròpia casa, mantenint les guardies a l’oficina, dos cada dia per garantir als nostres usuaris, el nostre servei habitual: altes, baixes, documentació, etc…

Amb tot això, només puc donar-vos les gràcies, per ser l’equip que sou i per estar al meu costat. Se que tirarem endevant, que el coronavirus i el confinament passarà.

Als nostres usuaris, els hi volem comunicar que estem presents de dilluns a diumenge i que ens tenen a la seva disposició. On no arribin vostès, arribarem nosaltres.

5 Serveis és una gran família.

Gràcies,

Núria Martinez, Gerent 5 Serveis Assistència Sanitària

Una abraçada,

Núria Martinez,
Gerent 5 Serveis – Assistència Sanitària a Domicili

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top