Consells per menjar de forma saludable aquest 2021

Menjar de forma saludable aquest 2021

Ara que les festes de Nadal ja han acabat, estem de tornada a la rutina i hem entrat en un any nou, és hora de reorganitzar i canviar els hàbits diaris cap a millor. Què és el que podries proposar-te per canviar en la teva vida? A 5serveis volem donar-te idees per començar el 2021 amb bon peu i de forma saludable. Recorda que qualsevol petit canvi ajuda!

  • Prepara la llista de la compra setmanal organitzadament i compra només aquells aliments que siguin necessaris:

Estalvia’t dolços, xocolates, “snacks” fregits, begudes ensucrades i guarda’ls només per a ocasions especials, perquè no estiguin sempre presents en el teu rebost.

  • Planifica els horaris i menjars per poder destinar més temps a cuinar els àpats i evitar així el menjar precuinat:

No tinguis por de provar el batch-cooking: cuinar una base o salsa el cap de setmana per poder utilitzar-al llarg de la setmana combinant-ho amb altres plats.

  • Afegir verdura a cada àpat per acompanyar els teus plats:

La verdura donarà vida, color i sabor als plats, a part de les vitamines, minerals, fibra i antioxidants que ens aporta i que són necessaris per a la prevenció de malalties.

  • Menjar de forma variada i equilibrada, amb una gran varietat d’aliments presents en la dieta:

Això inclou llegums, cereals com l’arròs o la quinoa, pasta integral, carn, peix, ou, llavors, verdures i hortalisses, fruita i molta aigua.

  • Realitzar activitat física de manera regular:

Això engloba simplement pujar escales en lloc d’usar l’ascensor, sortir a caminar o estar actiu durant el dia. Si ho veus possible, anima’t a fer exercici com córrer, anar en bici o anar al gimnàs unes 2-3 vegades per setmana.

¡Salut i feliç any nou!

Asistencia Sanitaria a Domicilio en Barcelona

A 5 Serveis, comptem amb la col·laboració d’un nutricionista especialitzat (Núm Col. CAT001591) on periòdicament compartirem recomanacions dietètiques que s’adaptin a les diferents malalties i patologies per tots els nostres pacients, familiars i coneguts.

Ricard Carreras (Num Col. CAT001591)

Dietista Nutricionista Col·laborador a 5 Serveis

Pots sol·licitar una dieta especial o una recomanació via e-mail: ricardcarreras@5serveis.com

Gràcies per haver llegit: Menjar de forma saludable aquest 2021. Si estàs interessat a seguir llegint, fes clic al nostre Blog o accedeix a altres recomanacions.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt