Servei Dietista Nutricionista

Asistencia Sanitaria a Domicilio en Barcelona

Nou Servei Dietista – Nutricionista a 5 Serveis

A 5 Serveis, tenim noves i bones noticies que donar-vos i és que amb la incorporació del dietista-nutricionista Ricard Carreras (CAT1591), el qual ja porta un temps col·laborant en el blog amb nosaltres, oferirem a partir d’ara el servei d’assessorament nutricional.

Igualment, de manera bimensual ens aportarà els seus coneixements i consells per elaborar dietes especialitzades per a les malalties més comunes i en general per a la cura de la gent gran a casa.

Pots consultar el nostre al nostre Blog a la secció de Ricard Carreras: “Recomanacions nutricionista”.

Aquest servei comptarà amb:

1- Suport a les cuidadores i cuidadors per poder oferir als usuaris un estat nutricional el més saludable possible:

A 5 serveis volem oferir tot el que estigui al nostre abast per poder oferir el millor servei i cura a les persones dependents.

Per això, la comunicació entre cuidadores, cuidadors i el nutricionista, serà clau per detectar i solucionar qualsevol irregularitat en l’estat nutricional de l’usuari.

2- Assessorament nutricional per a l’usuari dependent:

En cas que l’usuari necessiti més atenció personalitzada, oferim la possibilitat de concertar una consulta i seguiment amb el nutricionista per abordar la situació nutricional de l’usuari de forma més individualitzada i prestant atenció a les necessitats específiques per aquest.

3 – Consulta de nutrició per als clients de 5 Serveis:

Ja que saber alimentar-se és essencial per portar un estil de vida saludable, a 5 serveis oferim als clients que han confiat en nosaltres per tenir cura dels seus familiars, la possibilitat de realitzar un assessorament nutricional amb el nutricionista amb un descompte especial. No volem excuses per no cuidar-se!

Com posar-se en contacte?

Pots sol·licitar una dieta especial o una recomanació via e-mail: ricardcarreras@5serveis.com

Ricard Carreras (Num Col. CAT001591)

Dietista Nutricionista Colaborador a 5 Serveis

Estem molt il·lusionats amb aquest nou servei!

Ricard Carreras

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top