Actualitat en els mitjans de Comunicació – Abril 2020

Recopilació de noticies d’actualidad als mitjans

Protocol Covid-19 a 5 Serveis

5 Serveis està seguint el protocol sanitari, per evitar el contagi entre els nostres usuaris i treballadors, durant els serveis, també estem en contacte amb proveïdors de mascaretes i guants per en cas de manca als serveis que es puguin posar en contacte amb l’empresa i facilitar el seu lliurament.

Actualitat en els mitjans de Comunicació – Abril 2020 és la sel·lecció que 5 Serveis, ha recopilat per ajudar i compartir amb els nostres pacients i els seus familiars. Actualitat als mitjans sobre el COVID -19, notícies especialment seleccionades per la Direcció de 5 Serveis, durant aquest mes d’abril.


El responsable de la Unitat del Son de l’Hospital del Mar, Miquel Félez, ens aporta alguns consells per a intentar descansar el millor possible en aquesta actual que vivim.

  • En primer lloc s’hauria de mantenir un horari i un ritme de dia i nit estable i semblant al que es tenia anteriorment.
  • S’ha de procurar obrir finestres i cortines i procurar que ens entri llum natural a la llar i fer activitat durant el dia amb aquesta.
  • Hem d’intentar fer algun tipus d’activitat física dins les possibilitats que se’ns presenten amb el confinament. S’ha d’evitar qualsevol classe d’estimulant com el cafè o refrescs derivats de la cola.
  • No necessitem fer grans àpats i en cas de voler fer migdiada hauria de ser d’entre 15 i 30 minuts com a màxim.
  • Per últim, cal realitzar una desconnexió dels problemes actuals i realització d’activitats relaxants perquè aparegui de manera natural la son.

Més informació a: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/


El Dr. Antonio San José Laporte, cap de Secció de Medicina Interna – Geriatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, explica les implicacions de la malaltia en la gent gran. Més informació: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Gràcies per haver llegit: Actualitat en els mitjans de Comunicació – Abril 2020. Si està interessat a seguir llegint més continguts sel·leccionats per Direcció 5 Serveis, feu clic aqui.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top