Acomiada’t de les teves últimes pessetes

¿L’última missió de la pesseta? Vèncer l’alzheimer

Te’n recordes de la pesseta? La pesseta ens va acompanyar durant molt de temps i hem viscut grans moments amb ella. Però aquest any 2020 ens deixa per sempre i serà l’últim en què es podrà canviar al Banc d’Espanya.

Per això, des de la Fundació Pasqual Maragall volen donar un final solidari i fer que tots aquests moments serveixin perquè ningú hagi d’oblidar la pesseta mai més: I si convertissim totes les pessetes que queden a les nostres llars, més de 266.000 milions, en investigació per vèncer l’Alzheimer?

Ajuda’ns a trobar-les!

Segur que en algun calaix de casa teva hi ha una pesseta lluent esperant a ser utilitzada. Totes les que trobis les podràs dipositar en una de les més de 800 guardioles que s’han repartit a les botigues Yoigo i MASlife, col·laboradors de la Fundació Pascual Maragall.

Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació de la prevenció i cura d’aquesta malaltia.

La Fundación Pasqual Maragall és una entitat privada sense ànim de lucre on la seva activitat està orientada a la investigació científica per a la detecció precoç i la prevenció de l’Alzheimer, així com per oferir solucions que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i als seus cuidadors.

La teva donació gaudeix dels beneficis fiscals recollits en la Llei 49/2002. Es podrà deduir de la quota el 80% dels primers 150 € i el 35% de la resta. A partir del tercer any consecutiu de donació d’igual o superior import, el 35% passarà a ser un 40%. Nombre d’inscripció en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya 2478 (16/09/2008). CIF: G64869290

On puc dipositar les meves pessetes?

Troba en el següent cercador la teva guardiola més propera o, si vius a la província de Barcelona, ​​també pots portar les teves pessetes a la Fundació i ells es faran càrrec.

Fins quan puc fer-ho?

Fins a final d’any.

Tens alguna idea per recaptar més pessetes? Contacta amb la Fundació Pascual Maragall aquí.

Font: https://fpmaragall.org/la-ultima-mision/

Gràcies per haver llegit aquest article: Si et interessés a seguir llegint més continguts, fes clic al nostre Blog o segueix llegint propers articles d’actualitat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top